Creierul recepționează gânduri

May 04, 2024

Creierul nu emite gânduri, le recepționează. Diferența poate să pară una de nuanță, dar este fundamentală pentru o percepție sănătoasă a planului în care ne aflăm.

Simplificat, putem folosi alegoria aparatului radio și a semnalului radio. Mintea este alcătuită din gânduri. Mintea poate fi văzută asemeni semnalului radio. Creierul este un organ fizic. Creierul poate fi văzut asemeni aparatului radio.

Aparatul radio recepționează, modulează și transformă în cuvinte inteligibile semnalul radio care se află peste tot în jur. Fix la fel, creierul modulează și transformă în cuvinte inteligibile mintea care se află peste tot în jur.

Poate să apară întrebarea: „Bun, să zicem că e așa. Atunci de ce apar aceste gânduri și nu altele?”.

Este fix ca la aparatul radio. Creierul poate fi setat pe frecvența slujbei de duminică, pe frecvența postului unde se difuzează „metale grele” sau pe frecvența postului unde se difuzează știrile. Semnalul tuturor posturilor există simultan. Numai că în funcție de frecvența pe care e setat aparatul radio, va fi receptat un anumit tip de semnal.

Cu deschidere poate să apară întrebarea: „Cum schimb atunci frecvența pe care e setat creierul, că m-am săturat de posturile străine pe care le prind?”.

Prin practică spirituală și Intenție.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.