Cedează controlul

May 08, 2024

Când cedezi controlul este ca și cum îl lași pe Dumnezeu să lucreze în locul tău. În acest fel, Puterea Infinită rezolvă spontan o problemă pe care tu nu ai fi scos-o la capăt prin control.

Imaginează-ți că ai rămas blocat cu mașina în zăpadă. Cu cât mai tare accelerezi, cu atât mai tare te afunzi. Cu alte cuvinte, cu cât vrei să forțezi mai mult ieșirea, cu atât mai blocat și neputincios te simți.

Când cedezi controlul este ca și cum faci un pas în lateral. Tu ești dintotdeauna iubit și susținut de Dumnezeu. Numai că uneori uiți asta.

Pasul pe care îl faci în lateral prin cedarea controlului permite Iubirii și susținerii să lucreze. Nu este nimic de controlat fiindcă totul este perfect fix așa cum este. Orice îngrijorare sau frică este falsă.

Ego-ul este atât de obișnuit să controleze, încât tinde să respingă vehement cedarea controlului. Tu nu ești însă ego-ul. Ci ești o Ființă Infinită care prin credință în Dumnezeu poate ceda dorința de a controla tot și toate. În secunda următoare cedării controlului se face Lumină. Asta pentru că de cele mai multe ori fix faptul că vrem să controlăm face ca situația să pară fără ieșire.

Nu te invit să mă crezi pe cuvânt. Ci te invit să testezi cedarea controlului și să vezi cum se simte și cum funcționează în cazul tău.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.